Rianne Beijeman

Rianne Beijeman

Rianne heeft altijd een fascinatie voor het menselijk lichaam gehad en is daarom fysiotherapie gaan studeren aan Hogeschool Thim van der Laan. Ze is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut. Eenmaal in het werkveld merkte ze dat ze nog niet genoeg wist om patiënt volledig van de klachten af te helpen. Osteopathie kijkt naar het hele lichaam en dat sprak haar enorm aan. Dus besloot ze osteopathie te gaan studeren. Hoe mooi is het om een vrouw te helpen met bekkenklachten na een zware bevalling of iemand die al jaren buikklachten heeft. Ze behandelt alle soorten klachten.  Gynaecologische klachten vindt ze extra interessant en ze heeft bij de cursus Geïntegreerde Technieken van Frank de Bakker veel bijscholingen voor gevolgd.

In haar vrije tijd doet ze soms iets te fanatiek aan Crossfit en ze heeft jaren skiles gegeven, maar dat doet ze nu liever zelf.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

De osteopaat werkt uitsluitend met zijn handen. De meeste corrigerende handgrepen worden uitgevoerd terwijl de patiënt op de behandelbank ligt. De osteopaat behandelt verschillende delen van het lichaam, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Bloedaanvoer, bloedafvoer, bezenuwing en andere systemen die invloed op de klacht hebben zijn onderdeel van de behandelingen.