Bedrijven

Voor zowel werknemer als voor de werkgever is het van belang dat iedereen aan het werk blijft en kan blijven. Optimum Osteopathie zet zich in om het verzuim te minimaliseren. Meestal door wanneer er een klacht is, deze zo effectief mogelijk te behandelen, zodat mogelijk verzuim tot een minimum beperkt blijft, maar er valt ook te denken aan een preventieve screening en preventieve behandeling!

ER kan een werknemer of werkgever van alles dwars zitten tijdens het werk. Van sportblessures opgelopen in de vrije tijd, werk gerelateerde aandoeningen, ongelukken tot ziektes, intoleranties en allergie├źn. Ook verkeerd eten of een buitenlandse reis kunnen hun sporen nalaten. Veelal heeft het niets met het werk te maken, maar kan wel de productiviteit of het plezier in het werk ontnemen. Vaak ook zijn het niet de afzonderlijke gebeurtenissen die een klacht veroorzaken, maar de optelsom van verschillende factoren verantwoordelijk voor de klachten. Deze factoren kunnen ook bestaan uit emotionele of mentale ervaringen.

Optimum Osteopathie wil zich curatief en preventief inspannen voor een gezonde werksituatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

De osteopaat werkt uitsluitend met zijn handen. De meeste corrigerende handgrepen worden uitgevoerd terwijl de pati├źnt op de behandelbank ligt. De osteopaat behandelt verschillende delen van het lichaam, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Bloedaanvoer, bloedafvoer, bezenuwing en andere systemen die invloed op de klacht hebben zijn onderdeel van de behandelingen.