Hette van Rosmalen

Hette van Rosmalen

Hette van Rosmalen (1980) is moeder van twee jonge meiden. Bewegen en het oplossen van een beperking in de beweging heeft altijd haar interesse gehad. In eerste instantie heeft ze hier ervaring mee opgedaan in de paardensport. Ze heeft van jongs af aan paardrijles gegeven en paarden getraind. Dit heeft haar gestimuleerd om de beweging van het menselijk lichaam verder te bestuderen middels de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Thim van der Laan. Sinds 2006 is ze als fysiotherapeut aan het werk gegaan. In 2007 is ze begonnen aan de 5 jarige opleiding tot osteopaat aan de International Academy Of Osteopathy. Deze opleiding heeft haar geleerd om een grote diversiteit aan klachten te behandelen met verschillende methodes en technieken. De benadering van het menselijk lichaam als één geheel, het zoeken naar de oorzaak van de klacht met als resultaat dat het bewegen in het ruimste zin van het woord weer leuk wordt, vindt zij een geweldige puzzel.

Na het afronden van haar osteopathie opleiding in 2012 volgde ze regelmatig cursussen zoals de cursus van Frank de Bakker, Geïntegreerde technieken, om verder te blijven ontwikkelen in het vakgebied.

Gebieden van extra interesse zijn voor Hette de behandeling van nek-, schouder- armklachten, klachten in de benen, stressgerelateerde klachten, ademhalingsproblemen en de behandeling van kinderen.

Hette is op woensdag en vrijdag werkzaam in de praktijk in De Meern.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

De osteopaat werkt uitsluitend met zijn handen. De meeste corrigerende handgrepen worden uitgevoerd terwijl de patiënt op de behandelbank ligt. De osteopaat behandelt verschillende delen van het lichaam, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Bloedaanvoer, bloedafvoer, bezenuwing en andere systemen die invloed op de klacht hebben zijn onderdeel van de behandelingen.