Aylene de Kleijn

Aylene de Kleijn

Aylene (1993) heeft in 2012 de voltijdse opleiding aan the International Academy of Osteopathy te Gent afgerond. In de gezondheidszorg werken en met mensen bezig zijn is iets wat ze altijd al heeft gewild. Osteopathie is een fantastische manier om dit te kunnen doen. Elk lichaam is uniek en het opsporen van de oorzaak van een klacht is altijd een interessante zoektocht. Het is heel bijzonder hoe ons lichaam werkt en hoe alles met elkaar verbonden is. Dat maakt ons beroep zo leuk. 

Juist omdat het lichaam zo gecompliceerd in elkaar zit, worden er nog altijd nieuwe dingen ontdekt en valt er ook altijd weer wat bij te leren. Daarom is Aylene bezig om haar Master diploma te behalen aan the International Academy of Osteopathy met specialisaties in baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Verder heeft ze visceral manipulation I en II aan theBarral Institute UK gevolgd, en Viscero-Joint connections and treatment van J.P. Barral.

Aylene werkt op maandag en donderdag in De Meern.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

De osteopaat werkt uitsluitend met zijn handen. De meeste corrigerende handgrepen worden uitgevoerd terwijl de patiënt op de behandelbank ligt. De osteopaat behandelt verschillende delen van het lichaam, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Bloedaanvoer, bloedafvoer, bezenuwing en andere systemen die invloed op de klacht hebben zijn onderdeel van de behandelingen.