Rugklachten, nekklachten, uitstralende pijn in arm of been

Rugklachten en nekklachten kunnen vaak leiden tot uitstralende pijn in arm of been. Tijdens het onderzoek proberen we zoveel mogelijk oorzaken te vinden voor de rugklachten of nekklachten. Soms is de oorzaak lokaal, maar vaak bevindt de oorzaak van het ontstaan van de klacht zich op een heel andere plek. Daar starten we dan ook de behandeling en proberen het lichaam weer in staat te stellen zich te herstellen.

Veel gestelde vragen
Osteopathie is voor alle leeftijden. Van een paar weken oud tot in de 90 jaar! Iedere leeftijdsfase heeft zo weer haar eigen specifieke klachten en beperkingen.Indien uw kindje veel last heeft kunt u vanaf elke leeftijd langsgaan bij de osteopaat. Heeft uw kindje geen klachten maar wilt u toch voor een check up komen dan kunt u het beste even wachten tot uw kindje 3-4 weken is om uw kindje even te laten wennen en niet onnodig te overprikkelen.Wij proberen het lichaam, van welke leeftijd dan ook, zo vitaal mogelijk te krijgen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

De osteopaat werkt uitsluitend met zijn handen. De meeste corrigerende handgrepen worden uitgevoerd terwijl de patiƫnt op de behandelbank ligt. De osteopaat behandelt verschillende delen van het lichaam, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Bloedaanvoer, bloedafvoer, bezenuwing en andere systemen die invloed op de klacht hebben zijn onderdeel van de behandelingen.