Gezien Heersche

Gezien Heersche

Gezien (1983) is in 2010 afgestudeerd als osteopaat bij de voltijdse opleiding aan de International Academy of Osteopathy te Gent. Daarvoor was ze sinds 2007 fysiotherapeut.

Het lichaam zien als een groot geheel geeft een interessante zoektocht naar de oorzaak van een klacht, en dat is wat het vak zo fascinerend maakt. Een baby huilt niet voor niets, en een rugklacht kan bij elke patiënt een heel andere invalshoek hebben. Iedereen heeft een behandeling op maat nodig, en zoeken naar de optimale manier stopt nooit. Op die manier blijf je scherp.

Gezien behandelt baby’s, kinderen en volwassenen: ieder op een eigen, specifieke wijze, ze vindt alle soorten klachten interessant en leuk om te behandelen.

Om zichzelf te ontwikkelen volgt ze regelmatig cursussen van onder meer Frank de Bakker, Geïntegreerde Technieken. Gezien werkt op maandag en woensdag in De Meern.

Andere cursussen die zij heeft gevolgd:

  • Emotionele ontwikkeling van baby’s: voor, tijdens en na de geboorte. Rien Verdult – ontwikkelingspsycholoog (Hoeven, sep 2012)
  • Congres Osteopathie en Sport: het fasciaal systeem. Pro-Osteo Opleidingen (Papendal, juni 2013)
  • Osteopathie en Psychologie I. Rob Muts – Osteopaat en Toos Bartlema – Psycholoog (Amsterdam, sep 2013)

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

De osteopaat werkt uitsluitend met zijn handen. De meeste corrigerende handgrepen worden uitgevoerd terwijl de patiënt op de behandelbank ligt. De osteopaat behandelt verschillende delen van het lichaam, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Bloedaanvoer, bloedafvoer, bezenuwing en andere systemen die invloed op de klacht hebben zijn onderdeel van de behandelingen.