Doelgroepen

Voor iedere doelgroep er is er een gepaste behandeling mogelijk

Er is niets vervelender dan vast te zitten met klachten die nergens op reageren, of langzaam alleen maar erger worden. Het lijkt wel of de klachten therapie resistent zijn. De strategieën tot dan toe hebben niet gewerkt. Er moet iets veranderen, maar wat? De oplossing ligt meer binnen uw mogelijkheden dan u denkt.

Hands-on

Een osteopaat gebruikt voor de behandeling geen medicijnen of apparatuur. Hij gebruikt alleen zijn handen. Het is een veilige methode met een lage behandelfrequentie. Dit heeft veel tevreden patiënten tot gevolg.

Voor wie

Bij de geboorte van uw baby kan er al veel gebeuren waardoor de start niet verloopt zoals u zou hopen. Voorkeurshouding, spugen, huilen, krampjes, slecht slapen en nog meer. Dat kan ook de verdere ontwikkeling van uw kind in de weg zitten, tot en met de pubertijd aan toe. We blijven door ontwikkelen. In elke fase van de kindertijd kan osteopathie helpen bij klachten en de ontwikkeling helpen begeleiden.

Lees verder

Naar mate de jaren vorderen, overkomt u steeds meer. Van sportblessures, werk gerelateerde aandoeningen, ongelukken tot ziektes, intoleranties en allergieën. Uw lichaam helpt door telkens aan te passen en te compenseren, tot dat niet meer lukt. Dan krijgt u klachten. Klik hieronder om te zien waarbij en hoe osteopathie kan helpen. Als u klachten heeft, of als u klachten wilt voorkomen.

Lees verder

Osteopathie is bij uitstek geschikt om te achterhalen waarom blessures terug blijven komen, of niet over willen gaan. Als alle voorwaarden voor herstel goed zijn, zou een blessure snel over moeten gaan. Is dat niet zo? Dan staan we klaar om te helpen zoeken naar wat de rem op herstel is. Klik hieronder om te zien wat osteopathie kan doen.

Lees verder

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

De osteopaat werkt uitsluitend met zijn handen. De meeste corrigerende handgrepen worden uitgevoerd terwijl de patiënt op de behandelbank ligt. De osteopaat behandelt verschillende delen van het lichaam, dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt. Bloedaanvoer, bloedafvoer, bezenuwing en andere systemen die invloed op de klacht hebben zijn onderdeel van de behandelingen.